zaterdag 31 december 2011

Resultaten Wilson Kersttornooi @ Piramid

Deze week hebben 2 speelsters Julie Therin en Valerie Vandenhoeke deelgenomen aan het Wilson Kersttornooi in Brugge, en dit zijn de resultaten:

Bij de dames C heeft Julie zeer goed gescoord. Om het tornooi te starten heeft ze het mogen opnemen tegen Nadine Greiwe, die ging vrij vlotjes en ze won haar wedstrijd met 3-0.
Nadien in de kwartfinale nam ze het op tegen Hannah Snoeck. Bij de eerste set was Julie eventjes de kluts kwijt maar vanaf de tweede set heeft ze haar kunnen herpakken. Zo won Julie de kwartfinale met 3-1.
In de halve finale mocht ze het opnemen tegen Kim Tack. Julie speelde wat onzeker, had nog steeds wat last van een verkoudheid. Kim speelde zeer geconcentreerd waardoor het eindigde met een lastige 5-setter. Maar toch was Julie ietsje sterker, ze won de laatste beslissende set.
In de finale mocht Julie de strijd opnemen tegen een jong talentje Anouk Feys. Waardoor Julie hier en daar wat foutjes maakte en Anouk toch al zeer goed met het balletje kon omgaan werd het een spannende finale maar alsook een lastige 5-setter voor Julie. Maar ze kon jammer genoeg de laatste game niet afmaken en zo verloor Julie de finale met 3-2.
Julie eindigde op de 2de plaats.

Bij de dames B mocht Valerie het al direct opnemen tegen een sterke speelster Inge Van Den Herrewegen (B2). Door wat stress en wat onzekerheid verloor Valerie de eerste twee games, maar Valerie kon het niet zo laten, door wat peptalkjes van Arnaud stook ze een tandje bij, en toonde ze zo haar ware niveau vanaf de 3de game. Ze herpakte haar en zo won Valerie met 3-2.
In de finale nam Valerie het op tegen An-Sofie (B3). Die won ze vrij vlotjes met 3-0.
Valerie won de reeks dames B.

Proficiat aan beide speelsters.

Geen opmerkingen: