zondag 6 november 2011

Tecnifibre Squash Cup-Keep Fit Open

Deze week hebben Contreras Philippe, Julie Therin, Vandenhoeke Valerie en onze trainer Dedecker Arnaud deelgenomen aan het Tecnifibre Squash Cup-Keep Fit Open en dit zijn de resultaten:

Bij de heren D:
Er waren 25 inschrijvingen in die reeks! Philippe startte zijn eerste wedstrijd tegen Caes Jorne, hij was ietsje te sterk voor Philippe en verloor die met 3-0. Nadien kwam hij in de verliezersronde terecht en nam hij het op tegen Snauwaert Alex, de wedstrijd liep gelijk op, maar Philippe kon maar 1 setje pakken en verloor dus met 3-1. Voor Philippe was het tornooi van korte duur.

Bij de heren A:
Arnaud nam zijn eerste wedstrijd op tegen Vereecke Stefaan, die won hij vlotjes met 3-0. Nadien mocht hij het opnemen tegen Lecerf Grégory, hij was ietsje te sterk en zo verloor Arnaud zijn tweede wedstrijd met 3-0. Vervolgens mocht Arnaud spelen voor 3/4 plaats tegen Delbeke Lowie. Beide spelers waren toch wel een beetje aan elkaar gewaagd, ze speelde allebei zeer sterk, maar Lowie won uiteindelijk de wedstrijd met een spannende 3-2. Arnaud eindigde op de 4de plaats.

Bij de dames C:
Julie mocht het opnemen tegen Verschoren Leen en De Wachter Lisa (in een poule). Julie won met 3-2 tegen Leen, beide speelsters hebben wat foutjes gemaakt waardoor het uitliep met een 5-setter. Maar Julie won uiteindelijk de wedstrijd. Haar tweede wedstrijd nam ze het op tegen Lisa die ze vlotjes won met 3-0. Julie won de reeks dames C, Proficiat !

Bij de dames B:
Valerie mocht het opnemen tegen De Vleeschauwer An-Sofie en Vandenbroecke Pommelien (alsook in een poule). Voor Valerie was dit het eerste tornooi bij de dames B en haar eerste wedstrijd was al direct tegen An-Sofie (B2), beide speelsters speelden zeer geconcentreerd, het ging beetje gelijk op, maar Valerie wou geen enkele set afgeven en zo won ze met 3-0. Haar tweede wedstrijd nam ze het op tegen Pommelien (C1) die Valerie vlotjes won met 3-0. En zo won Valerie de reeks dames B, Proficiat !

Geen opmerkingen: