vrijdag 7 oktober 2011

The Loft Den Brek 2 wint weer 3-1, Séba verliest weer....

Hopelijk wordt het geen rode draad doorheen het seizoen maar voor de tweede maal op rij verliest Sébastien als enige zijn match voor The Loft Den Brek 2.
In de derde competitiewedstrijd nam The Loft Den Brek 2 het op tegen titelkandidaat Recrean Van Hende. Als eerste mocht tweede man Julien Vandendooren (D1) het opnemen tegen Yannick Bosschem (D1) en net zoals de 2 vorige wedstrijden had Julien het in de eerste game moeilijk. Hij verloor die dan ook nipt met 8-11. Daarna vond Julien echter zijn goede form van de afgelopen weken terug en kende met 11-3,11-7,11-1 weinig problemen meer met Yannick.
Dat Sébastien Delbar ( hopelijk nog altijd D2) het moeilijk ging hebben met Thomas Van Butsel (D2) was te verwachten, maar dat het zo een eenvoudige winst voor Thomas ging zijn was wel verrassend. Het werd een droge 6-11,3-11,3-11 waarmee Thomas de bordjes op 1-1 bracht.
Het was dan maar aan Thomas D'hauwers (D1) om tegen Mick Meyer (C3) voor het tweede punt van de avond te zorgen, en naar goede gewoonte had Thomas daar een vijfsetter voor nodig. Na 4 gelijkopgaande games; 11-8, 13-15, 7-11,11-5 toonde Thomas zijn ware niveau pas in de laatste game en overklaste Mick dan ook met een zware 11-1 winst.
Guillaume Gheerolfs (D2) nam het dan als laatste op tegen Rudy Tanghe (D1) om te beslissen over winst of gelijkspel. Het bleek meteen dat beide spelers elkaar waard waren, maar toch wist Guillaume de eerste twee games winnend af te sluiten met 11-9,12-10. In de derde game bleven beide spelers tot 12-12 in elkaars buurt, maar wist Rudy de twee laatste punten te verzilveren en won deze zo met 12-14.
Rudy die gedurende die laatste game duidelijk iets te diep was moeten gaan, werd bij aanvang van de vierde game meteen op achtervolgen aangewezen door Guillaume en kwam dit niet meer te boven. Guillaume won deze game vlot met 11-6.
Door deze derde winst op rij staat The Loft Den Brek 2 gedeeld aan de leiding met Piramid 7 Twins.
Voor de volgende wedstrijd moet The Loft Den Brek 2 op verre verplaatsing naar The Loft Den Brek 3. Supporters die deze verre verplaatsing willen meemaken zijn welkom, de supportersbus vertrekt om 20u aan The Loft.

Geen opmerkingen: