dinsdag 25 oktober 2011

dames derby... Oudenaarde op bezoek

Zondag laatstleden kwamen de dames van Recrean Collin Wijnen op bezoek in de Loft om het op te nemen tegen onze dames van The Loft Slagerij Kurt 2...

Nathalie mocht de spits afbijten tegen Jolien, die ze kent van bij de racketlon. In de eerste set ging het gelijk op maar jolien wist deze toch naar haar hand te zetten en won deze met 8-11. de 2de set werd bijna een exacte kopie van de vorige set juist dat Nathalie er in slaagde om net 1 game meer binnen te halen, 9-11. Na wat aanmoedigende woorden van haar collega-speelsters trok ze opnieuw ten strijde en wist ze dan ook de set in haar voordeel te beslechten. 11-8. Maar set 4 werd een set van geven en nemen... maar werd uiteindelijk gewonnen door jolien.
0-1 voor Oudenaarde..

Als 2de man (of zeg ik nu beter vrouw) kwam Isabel in actie tegen Abigail... nouja, actie.. :( Abigail was tijdens de gehele wedstrijd de sterkste van beiden en na een vrij kort match werd het dan ook in haar voordeel beslecht. 0-11, 2-11, 6-11.. met als gevolg 0-2 voor de Recrean.

Voor de 3de wedstrijd van de avond en mogelijke kans om ons van 0-3 verlies te redden, was Camille klaar om de Ronsische kleuren te verdedigen. Ze begon heel sterk aan haar eerste set waarin ze op enkele schoonheidsfoutjes na, de set naar zich toe trok. 11-6. Maar in de 2de set was ze opeens haar kluts en concentratie kwijt, waardaoor ze deze uit handen moest geven aan Katja. 4-11. Na de peptalk van Benoît stapte ze vol goede moed opnieuw in het court, maar de het mocht niet baten. 6-11. De supporters hoopten op een 5-setter, maar bleven op hun honger zitten want de Oudenaardse Katja besliste er anders over. 7-11

Het zware verdict is gevallen... onze dames hebben met 0-3 verloren en zakken daardoor naar een derde plaats in de ranking..

Op naar volgende vrijdag... dan spelen we uit in Zottegem tegen de dames van Future sport...

Ik wens hun bij deze reeds veel succes en toi toi toi!!

2 opmerkingen:

Jean zei

Mja... dit is wel een heeeeeeeel kort verslagske ;-)

beele zei

sorry jean... te vroeg op het verkeerde knopken geduwd :(
ma is ondertussen wel een beetje langer geworden zenne :p