zondag 25 september 2011

Resultaten BSP Recrean

Deze week hebben een aantal spelers van SC Ronse deelgenomen aan het tweede BSP tornooi @ Recrean en dit zijn de resultaten:

Bij de heren hebben Benoit D'Hondt, Thomas D'Hauwers, Dries Glibert, Philippe Contreras, Marnic Cnudde en onze trainer Arnaud Dedecker deelgenomen.
Bij de heren D4/NG speelde Marnic en Dries. Marnic zijn eerste wedstrijd was al direct een 5-setter. Hij was zeer goed gestart, stond voor met 2-0, maar zijn tegenstander Didier De Wilde gaf het niet op en zo verloor Marnic zijn eerste wedstrijd met 3-2. Dries verloor alsook zijn eerste wedstrijd tegen Mathieu Dobbeleir met 3-0. Nadien mocht Marnic en Dries in de verliezersronde spelen. Marnic mocht het opnemen tegen een jonge speler Robin Van Den Broeck, Marnic was ietsje sterker en won zijn wedstrijd met 3-0. Dries kreeg een walk-over en zo moesten Philippe en Dries tegen elkaar opnemen maar Dries heeft spijtig genoeg een walk-over moeten geven en werd Marnic de winnaar van de verliezersronde.
Bij de heren D speelden Guillaume en Philippe. Guillaume heeft voor het tornooi een walk-over moeten geven. Philippe heeft voor zijn eerste wedstrijd zeer sterk gespeeld, hij heeft die gewonnen met een 5-setter tegen Stijn Watson. Nadien mocht hij het opnemen tegen de nummer 1 van de reekshoofd Steven Bollez maar die verloor hij met 3-0 en was het tornooi voor Philippe al gedaan.
Bij de heren C speelden Benoit en Thomas. Thomas speelde zijn eerste wedstrijd tegen Yarrid Leenaerts maar die verloor hij met 3-1, nadien nam Thomas het op tegen Philippe Sapart in de verliezersronde, die verloor hij spijtig genoeg na een vrije spannende wedstrijd met een 5-setter. En zo was het tornooi voor Thomas al gedaan. Benoit zijn eerste wedstrijd was een bye, nadien mocht hij het opnemen tegen Philippe Sapart, en benoit won die met 3-0. Vervolgens nam hij het op tegen de nummer 1 van de reekshoofd Patrick Caestecker, hij was ietsje te sterk en zo verloor benoit met 3-0. Maar Benoit won wel de Play-off voor 3/4 plaats tegen Tibo Visterin. Proficiat!
Bij de heren A speelde onze trainer Arnaud mee, hij won zijn eerste wedstrijd tegen Bregt Naessens met 3-0 maar verloor nadien tegen Grégory Lecerf. Voor hem was het tornooi spijtig al gedaan.

Bij de dames (C) hebben Nora Lammens en Valerie Vandenhoeke deelgenomen.
Nora starte het tornooi met een bye, nadien mocht ze het opnemen tegen Verschoren Leen, maar Nora verloor die na een toch wel spannende wedstrijd met 3-2. Valerie starte alsook het tornooi met een bye en mocht het vervolgens opnemen tegen Snoeck Hannah, en Valerie won die vrije gemakkelijk met 3-0.
Nora won de play-off voor 3/4 plaats tegen Snoeck Hannah met 3-1. Proficiat!
Valerie won de finale tegen Verschoren leen met 3-0. Proficiat!


Het volgende BSP tornooi zal plaats vinden in Sport Boom (Antwerpen) van 5-8 oktober.



Geen opmerkingen: