maandag 19 september 2011

The Loft Den Brek 2 opent seizoen met 4-0 winst



The Loft Den Brek 2, nieuwkomer in 4de divisie A mocht vrijdagavond zijn interclubseizoen openen in Torhout tegen The Move 1 Van Bossel.
Als eerste mocht Sébastien Delbar (D2) het opnemen tegen Benny Bonje (D3), en eerstgenoemde wou een desastreuze seizoensstart zoals vorig jaar ten alle koste vermijden. Het niveau van beide spelers lag na een lange squash-pauze nog niet bijster hoog, en waren aan elkaar gewaagd, maar toch wist Séba de match met 10-12,9-11,8-11 te winnen.
Daarna was het de beurt aan Guillaume Gheerolfs (D2) die op de derde plaats weinig moeite kende met Sébastien Noncle ( D2), het werd vrij eenvoudig 5-11,6-11,9-11
Als derde mocht eerste man Thomas D'hauwers (D1) aan het werk tegen de hoger gerangschikte Geert Destorme (C3). Na een 11-7 verlies in de eerste game wist Thomas met indrukwekkend squash de volgende 2 games te winnen met telkens 4-11. Even sputterde de motor van Thomas, en zo wist Geert met 11-9 langszij te komen, maar in de beslissende game zette Thomas nog eens de puntjes op de i en won deze met 7-11.
De overwinning was binnen, maar mits winst kon Julien Vandendooren (D1) tegen Johan Callewaert (D1) nog voor de kers op de taart zorgen. Het was echter Johan die de eerste game met 11-5 wist te winnen, maar Julien vocht terug en bracht met 7-11 de bordjes weer in evenwicht. Johan won daarna de derde game weer met 11-5 en al snel in de bloedstollende vierde game werd duidelijk dat deze wel eens beslissend kon zijn voor de wedstrijd. Beide spelers vochten als leeuwen en na een lange, spannende game wist Julien met 15-17 een vijfde game te versieren.
In deze laatste game werd duidelijk dat Johan de voorbije game iets dieper gegaan was dan Julien, en deze dus nog net iets frisser stond. Julien won de laatste game met 7-11 en zorgde zo voor de eerste 4-punter in 4de divisie voor The Loft Den Brek 2

Geen opmerkingen: