vrijdag 30 september 2011

Den Brek 3 pakt 2 punten in Oilsjt!

Na de straffe overwinning vorige week vertrokken we zeer gemotiveerd naar Aalst.
De mannen van Aalst hadden dringend punten nodig en hadden voor deze gelegenheid een ander, sterker team opgesteld dan bij hun voorgaande wedstrijden. (pech dus!)

Joris speelde als 4e man tegen Ken (D4). Joris begon heel sterk aan de wedstrijd en won de eerste set met 6-11. In de 2e set ging het vrij gelijk op, maar door enkele (opslag)foutjes kon Ken de set winnen met 11-7. In set 3 en 4 volgde Joris de wijze raad op van onze ploegkapitein en kon zo de sets winnen met 10-12 en 9-11. Een eerste deugdoende overwinning voor Joris!!

Guy, onze 2e man, trad op tegen Benjamin (D3). Op papier een zwakkere tegenstander, maar niks was minder waar! De eerste set ging gelijk op en verloor Guy nipt met 11-8. De 2e set was van hetzelfde niveau, alleen trok Guy hier aan het langste eind en won met 9-11. Set 3 was bijzonder spannend! Guy won deze set met 10-12. In set 4 kregen we opnieuw een spannend duel te zien. Benjamin won deze set met 11-9. Een 5e set moest beslissen over winst of verlies. Opnieuw héél spannend en knappe rally's! Het ging heel gelijk op, maar Guy kon het net niet afmaken: 12-10. Hierdoor stond de stand op 1-1.

Kevin mocht als 3e man tegen Laurens (D3) spelen. Kevin was wat onder de indruk van de harde slagen van Laurens en verloor de eerste set met 11-3. In set 2 herpakte Kevin zich en kon de set naar zijn hand zetten: 7-11. De 3e set ging heel gelijk op en beide spelers kregen kans op de setwinst. Uiteindelijk was het Laurens die de set kon winnen met 12-10. Kevin was heel diep gegaan in deze set waardoor het in de 4e set allemaal wat te snel ging voor hem: 11-4 voor Laurens.

Aan Jean om als 1ste man het gelijkspel binnen te halen!
Jean kreeg Peter als tegenstander (D3).
Jean had in het verleden al tegen Peter gespeeld en kende diens zwakke plekken nog.
De eerste set verliep vrij vlotjes: 3-11.
Jean hield hetzelfde tempo aan in set 2 en 3 en kon deze vrij makkelijk winnen met 5-11 en 6-11.
Alweer een knappe prestatie van onze kapitein! De 2 punten waren binnen!

Volgende wedstrijd is er eentje om extra naar uit te kijken: 21/10,derby tegen Den Brek 2 (of...waren wij Den Brek 2??! ;-p )

Kevin

Geen opmerkingen: