zondag 3 juli 2011

Voorbeschouwing clubkampioenschap

Vanaf morgen 04/07 tot en met zaterdag 09/07 vindt ons jaarlijks clubkampioenschap plaats (door omstandigheden enkele weken later dan andere jaren).
In alle reeksen (behalve de recreantenreeks) wordt met een handicapsysteem gespeeld, zodat verrassingen niet uit te sluiten zijn.

Hieronder een kleine voorbeschouwing :

Heren Competitiespelers (17 deelnemers) : Wout, Bart en Gregory zijn respectievelijk 1ste, 2de en 3de reekshoofd maar zij worden oa uitgedaagd door de jonge wolven Benoît en Thomas.

Dames Competitiespelers (3 deelneemsters) : aangezien de meeste dames met vakantie zijn, slechts 3 speelsters in deze reeks. Isabel en Sophie staan voor de moeilijke taak om te proberen Jolien het vuur aan de schenen te leggen.

Jongens (16 deelnemers) : Thomas en Guillaume G. zijn hier de grote favorieten, maar ook enkele underdogs zoals Jarne, Maxence, Dries, Aaron of Frasquelo kunnen voor verrassingen zorgen. En we kijken ook uit naar de prestaties van de jongere spelers van onze club.

Meisjes (5 deelneemsters) : ook in deze reeks is Jolien de grote favoriete maar Camille en Mieke zullen zich niet zonder slag of stoot gewonnen geven. Ook nieuwkomers Jamie-Lee en Lynn kunnen in deze poule proberen het de favorieten moeilijk te maken.

Recreanten (16 deelnemers) : dit is de moeilijkste reeks om voorspellingen te doen. In deze reeks spelen namelijk veel "onbekende" spelers waarvan de sterkte moeilijk in te schatten is. Een erg open tornooi dus, waarbij alles mogelijk is.


Hopelijk komen de volgende dagen veel toeschouwers onze spelers en speelsters aanmoedigen.

De tabellen en resultaten zijn te volgen via deze link.

Geen opmerkingen: