zaterdag 16 april 2011

2de Bateas YDS Chemicals open

Deze week ging het 2de Bateas YDS Chemicals open door en dit zijn de eindresultaten:

Bij de dames (C):

Julie Therin mocht haar eerste wedstrijd opnemen tegen Hannah Snoeck. Julie speelde niet haar beste spel (na een weekje ziek zijn), maar toch won ze met 3-1. Nadien speelde Julie in de halve finale tegen Veronique Aelbrecht (B3). Veronique speelde sterk waardoor aldus Julie met 3-0 verloor. Voor de ¾ plaats nam ze het op tegen Leen Verschore. Julie won vrij gemakkelijk haar wedstrijd met 3-0. Valerie Vandenhoeke mocht beginnen met een bye, nadien speelde ze in de halve finale tegen Leen Verschoren en ze won die vrij gemakkelijk met 3-0. In de finale mocht Valerie het dan opnemen tegen de sterkste speelster van de reeks dames C, Veronique Aelbrecht (B3). Het was toch wel een fel bevochten wedstrijd, maar Veronique was ietsje fitter en Valerie verloor aldus de finale met 3-1.

Bij de heren C en D:

Heren D:

In de eerste ronde won Guillaume Gheerolfs tegen Eric Saccasyn met 3-1. In de kwart finale won Guillaume met een 5-setter tegen Niels de Vuyst. Nadien mocht hij het in de halve finale opnemen tegen Amandeo Lievens maar die verloor hij spijtig genoeg met een 5-setter en zo eindigde Guillaume 3de bij de heren D.

Heren C:

Thomas D’hauwers won zijn eerste wedstrijd tegen Alain Van Mullem met 3-1, vervolgens mocht hij in de halve finale het opnemen tegen Patrick Caestecker, het ging goed op aan beide kanten maar Thomas won toch de wedstrijd met een 5-setter. In de finale mocht Thomas de strijd opnemen tegen Philippe Sapart. Na een zeer spannende en gelijk opgaande wedstrijd verloor Thomas spijtig de finale met 3-2.

Valerie

Geen opmerkingen: