zondag 30 januari 2011

2de ploeg: gelijkspel

De 2de ploeg verloor voride week met 3-1 van de Coupure. Thomas (die inviel voor Jean) kon de eer redden.
Deze week stond een duel op het programma tegen Oostende. In de heenronde speelden we 2-2 en dat was dan ook het minimum dat we wilden halen. Kevin moest ook deze week forfait geven en Jean was ook deze week out wegens een rug blessure. Hopelijk kan onze ploeg dit jaar ook nog eens op haar sterkste spelen...
Joris startte als eerste maar kon geen vuist maken tegen Jan en verloor met 3-0.
Invaller Jarne speelde zijn eerste competitiematch ooit. Hij is 14 jaar en doet het goed in de jeugdreeksen maar nu moest hij het opnemen tegen Wim die D2 is... Geen cadeau dus voor een eerste keer. Maar Jarne verbaasde vriend en vijand. Rustig, beheerst liet hij zijn tegenstander alle hoeken van de court zien. Een prachtige prestatie! Hij won dan ook verdiend met 3-1.
Guy mocht dan aantreden tegen Koen (D1). De eerste 2 sets gingen vlot naar Koen maar Guy besloot om agressiever te spelen en vocht terug. Hij trok de situatie recht en won de volgende 3 sets. 3-2.
Guillaume kon dus voor de eerste overwinning van het jaar zorgen. Hij nam het op tegen Bart (D2) maar enkel in de eerste set zijn stempel drukken. Daarna maakte hij te veel fouten en Bart profiteerde daar maximaal van. Guillaume verloor zijn match met 1-3.
Eindstand was dus 2-2 en hopelijk kunnen we voor de volgende speeldag tegen Oudenaarde op een volledige ploeg rekenen. Hoewel dat onze invallers het fantastisch deden!!!

Geen opmerkingen: