zondag 26 december 2010

Een tussenstand

Deze blog is een beetje verwaarloosd en dus roepen we bij deze onze verslaggevers op om in de 2de helft regelmatig een verslagje te posten van de wedstrijden van de verschillende ploegen.
We willen jullie echter toch een beetje op de hoogte houden vandaar deze tussenstand.
  • 2de nationale: Met het wegvallen van Wouter is het duidelijk dat het moeilijk zal zal zijn om stand te houden in deze reeks. Onze eerste ploeg moet vechten voor behoud...
  • 4de nationale: Dimi is nog steeds gekwetst en Joris is dus sinds het begin van dit seizoen de vaste man geworden. Het ontbreekt hem zeker niet aan inzet maar voor iemand die nog maar net is gestart met competitie is 4de nationale duidelijk niet makkelijk. Onze 2de ploeg kampte dit jaar met het "net niet" syndroom. Heel veel wedstrijden eindigden met een 5-setter in het voordeel van de tegenstander. Hopelijk wordt 2011 het "net wel"-jaar... en zien we Dimi eindelijk terug op de squash-velden!
  • 5de nationale: onze jeugd doet het goed. Heel goed zelfs. Op dit moment staan ze los aan de leiding en hopelijk mogen we op het einde van het seizoen een titel vieren!
  • 1ste provinciale: Onze provinciale ploeg doet het dit jaar fantastisch goed! Ze staan op dit moment op een 3de plaats op slechts 2 punten van de nummer 1. We mogen dus ook hier van een titel dromen...
  • 3de nationale dames: Onze dames ploeg is onze absolute topper. Onze dames staan helemaal alleen op de 1ste plaats, met 4 punten voorsprong en... 1 wedstrijd minder gespeeld!!! Hier mag de titel niet meer ontsnappen!!!
Conclusie: SCR is een club van uitersten. 2 ploegen vechten voor behoud en 3 ploegen dingen mee voor de titel. Hopelijk krijgen jullie vanaf nu de kans op de prachtige prestaties van onze spelers te volgen op onze blog!

Geen opmerkingen: