dinsdag 16 november 2010

De N° 1 op bezoek

De 2e ploeg mocht het vrijdag opnemen tegen de leider in 4e nationale, Piramid 6.

Geen makkelijke klus, maar de motivatie was er en de punten zijn broodnodig!

Aangezien Dimi nog steeds gekwetst is konden we opnieuw op Joris rekenen.

Joris begon als eerste tegen Vandersteen Gino(D3). Een ouwe rakker die de knepen van het vak wel kende. De eerste set was aftasten en voor hij goed begonnen was stond het al 2-11 voor Gino. Joris vocht terug in de 2e set, maar verloor die met 2-11. De derde set ging een pak beter, maar toch was Gino opnieuw iets te sterk, het werd 7-11.

Als tweede was Kevin aan de beurt. Hij speelde tegen Depaepe Frederick (D2). De eerste set was heel spannend en ging naar Kevin met 11-9. in set 2 schakelde Frederick een tandje hoger en werd het 3-11. Toen wist Kevin al dat het heel moeilijk ging worden. De derde set ging opnieuw naar Frederick, het werd 7-11. Kevin zocht zijn 2e adem en vocht in de vierde set terug, 11-9 voor Kevin. De laatste en 5e set was er eentje om snel te vergeten, 2-11 voor Frederick.

Toen was Jean aan de beurt. De man in vorm in de 2e ploeg.

Jean nam het op tegen Eggermont Tom (C3). De eerste set ging gelijk op; Beide spelers waren aan elkaar gewaagd. Tom won de set met 7-11. Ook de 2e set was spannend, maar Jean kwam net iets te kort, 8-11 voor Tom. In de derde set gooide Jean alles in de strijd!

Het scheelde bitter weinig, maar Tom won uiteindelijk de verlengingen met 11-13.

Het was reeds 0-3 voor Piramid.

Guy voelde de druk (opnieuw) op zijn schouders om ons team een puntje te bezorgen!

Hij nam het op tegen Franco Mike (C3). De eerste set was een thriller. Beide spelers speelden knappe balletjes. Het werd 14-12 voor Guy. De tweede set ging vrij vlot voor Guy. Hij won de set met 11-7. Niet echt makkelijk tegen een speler waar de fair play soms ver te zoeken was. De derde set was een afknapper, deze ging met 3-11 naar Mike.

Hetzelfde scenario in de 4e set, 3-11. De vijfde set was opnieuw heel spannend! Technisch waren de spelers zeer aan mekaar gewaagd, maar de iets mindere fysiek van Guy zorgde ervoor dat de set nipt naar Mike ging, 9-11.

De wedstrijd was gespeeld : 0-4

Hoog tijd voor ons ploegje om punten te pakken!

We blijven ervoor gaan!

Volgende wedstrijd op verplaatsing naar Aalst, De Schreef.

Kevin

2 opmerkingen:

Yves zei

Eindelijk nog eens een verslagje!! ;-)
Bedankt Kevin!!

elien & dimi zei

volgende stap ; een artikel over onze overwinning!