zondag 23 mei 2010

Jullie waren weer geweldig!!!

Wat een afsluiter! Op de laatste dag van ons clubkampioenschap viel de ene verrassing na de andere te noteren. Bij de recreanten is Marnik Cnudde de winnaar van een bijzonder sterke reeks geworden. Hij won na een spannende wedstrijd met 3-1(11-13 11-6 12-10 14-12) van Wesley Parent.
Bij de Junior jongens heeft Benoit zijn titel verlengd door de finale te winnen van Thomas met 3-1.
Bij de dames nam titelverdedigster Jolien Platteau het op tegen Julie Therin. Het werd een fel bevochten wedstrijd maar de 3 punten die Jolien meer moest halen dan Julie werden haar fataal. Julie won na een mooie wedstrijd met 3-0.
De grote winnaar van ons tornooi is uiteindelijk Julien geworden die, na een prachtig parcours, in de finale Jean versloeg met 3-1.
We hebben genoten van een spannend tornooi waarbij iedereen alles gegeven heeft wat hij had. En ook de reacties van de deelnemers waren zeer positief. En langs deze weg wil ik dan ook alle helpende handjes bedanken die er voor gezorgd hebben dat dit tornooi zo vlot verliep!
Later volgt hier nog een uitgebreid verslag van onze kampioenenviering, outfit voorstelling en BBQ! En komen er nog een paar verrassende beelden... meer zeggen we niet.

Geen opmerkingen: