zondag 24 januari 2010

Greetings from Brussels :)


Dank zij onze chauffeur Yvan, konden wij na een gezellige busreis onze intrek nemen in de jeugdherberg "Vincent Van Gogh".

Nadat iedereen zijn kamer had gekregen en geïnstalleerd was, was het tijd om te vetrekken voor de eerste wedstrijden op vrijdagavond.
Er werd door onze jeugd voortreffelijk werk geleverd op de courts en de zweetdruppels waren dan ook niet altijd voor niks :) Natuurlijk werd hier en daar ook een traantje weggepinkt als niet alles verliep zoals men het wenste.

Moe maar voldaan, trokken we terug naar het hotel toe waar we een zorgeloze nacht tegemoet gingen, allicht dat dachten we ..... want we hadden natuurlijk er niet op gerekend dat er daar nogal luidruchtige Engelse rugbyspelers waren die Brussel een heerlijke place to be vonden en die dan ook nogal "stilletjes" de weg naar hun kamers vonden.....

Op zaterdag mochten bijna alle spelers opnieuw aantreden om de groene kleur te verdedigen. Enkele wedstrijden tussen onze leden, mooie derby's tegen "die van de Recrean" en natuurlijk ook interprovinciale matchen.....

Dus zijn we trots om op deze mooie zondagmorgen, jullie al enkele vooruitzichten te geven van de medailles die reeds naar ons liggen te lachen :)

Gu -11

Clarisse is nog in de running voor goud! Duim samen met ons mee zodat we onze eerste Belgisch titel mogen binnenhalen...
Elise De Jaegher kan reeds de zilveren medaille voelen..

Gu -13

Louise heeft de bronzen medaille reeds binnen!!

Gu -15

Camille De Jaegher en Mieke spelen voor de 3° en 4° plaats.
Mira speelt vandaag de plates-finale.

Gu -17

Gu -19

Jolien en Marie zullen in een onderling duel bepalen wie de bronzen plak mee naar huis mag nemen.

Bu -17

Sam gaat ook door naar de platesfinale

Bu -19

Benoit gaat de voor de overwinning van de plates.


Duim samen met ons mee voor de goede afloop van deze wedstrijden!
Wij supporteren hier met luide stem voor het jong groen geweld!

Tot de volgende

Ps: de foto's volgen nog maar hier duurde het wat te lang om deze erbij te krijgen

1 opmerking:

Jean zei

Prachtig! Wij volgen hier alles op de voet! Wens ze daar allemaal nog veel succes en ook wij supporteren hard vanuit onze zetel!!!

Tot vanavond!