zaterdag 12 september 2009

BG Finesse: Het kan al eens serieus tegenvallen...

Ook dit seizoen zullen jullie hier de verslagen van de wedstrijden kunnen lezen van onze ploegen in competitieverband. En de 2de ploeg zal hier meteen mee starten hoewel het nieuws niet zo leuk is.
Als eerste wedstrijd mocht BG Finesse naar Piramid (Brugge) om het op te nemen tegen de kampioen van 5de nat. vorig jaar. Oude bekenden dus... Vorig speelden de Ronsenaars 2-2 tegen de Brugse Jeugd...
Jean startte als eerste en haalde moeizaam zijn eerste set binnen maar hij voelde het dan al aankomen. Door een blessure aan de elleboog kon hij niet 100% doorspelen en moest de 3 volgende sets laten schieten. Jean zal eerst zijn elleboog de nodig verzorging moeten toedienen en zal dus een tijdje out zijn. Meteen mag de 2de ploeg op zoek naar een vervanger...
Dimi was dan aan de beurt. Veel training en weinig match ritme... Hierdoor kon ook Dimi geen vuist maken. Hij won wel de eerste set maar de 3 volgende gingen naar Brugge.
Guy en Mathieu haalden na een goeie 4 maanden nog eens hun racket boven...Het commentaar laten we aan de heren zelf en we citeren "De slagen zitten goed... maar die conditie..." Tja, die bouwen ze wel op tijdens de volgende wedstrijden. Oja, ook zij verloren hun wedstrijden met 3-0.
Een slechte start dus maar de tegenstander was dan ook van niveau. Het is nu uitkijken naar de volgende matchen.

2 opmerkingen:

elien & dimi zei

En welke blessure heb je juist Jean?

Jean zei

Och, ik wil jullie hier niet met moeilijke medische termen lastigvallen...