vrijdag 29 mei 2009

Jean zegekoning, Pascal meest actieve speler...

Om er dan helemaal mee te stoppen toch een paar getallen en opmerkingen over het afgelopen seizoen.

Wouter is er al weer in geslaagd om een pak punten te winnen dit seizoen. Hij staat nu heel dicht bij de ranking A3. Een toch wel heel sterke prestatie als je weet dat Wouter in zijn squashcarrière bijna geen enkel toernooi heeft gespeeld en dus al zijn punten heeft gehaald in de competitie. Zou er nog een vat van af kunnen als hij volgend jaar A3 wordt? We houden jullie op de hoogte!

Bart is ons eerst jeugdprodukt (dat is hij nu al een tijdje niet meer...) die B-speler werd. Het is duidelijk dat de toenmalige jeugdtrainer zijn werk uitstekend heeft gedaan. Maar wie was dat nu weer??? 

Pascal is dit zijn seizoen zonder enige twijfel de actiefste speler geweest. 41 matchen speelde hij dit seizoen wat hem meteen ook de grootste winst in punten geeft: 500 punten! Knap!

Mathieu sluit het seizoen dan toch af als C3. Hij startte als D1, flirtte met C3 om dan weer D1 te worden en sluit het seizoen af als C-speler. Proficiat!

Guy is al jaar na jaar een vaste waarde als D1. Hoewel het seizoenbegin moeilijk ging herpakte hij zich en legde in de terugronde een mooi parcours af. Ondanks zijn 12 overwinningen op 17 matchen sluit hij af met 40 punten verlies.

Jean is dit jaar de overduidelijke zegekoning van de club. (Wie zou dat ooit gedacht hebben???) Hij won maar liefst 20 van zijn 30 matchen. Jaja... het is zoals de wijn, beter met de jaren...

Ondanks zijn blessure vroeg in het seizoen speelde Dimi 18 matchen. Hij won en verloor er 9 en ging toch 95 puntjes vooruit. Hopelijk verloopt volgend seizoen blessure-vrij!

Benoit heeft dit seizoen zijn eerste echte stappen in de volwassen competitie gezet en verloor slechts 1 wedstrijd! Hierdoor klimt hij op de 9de plaats in de clublijst! Proficiat Benoit! We kijken al uit naar volgend seizoen!

Seba zorgde voor een bijna perfecte break even. Bijna 50% van de matchen gewonnen en verloren en 5 puntjes winst. 

Thomas heeft dit jaar ook zeer sterk gespresteerd. Een Wilson toernooi bij de D-4 winnen is knap op de leeftijd van 13 jaar. Nu volharden en keihard trainen voor volgend seizoen.

En Julie Therin kan duidelijk haar mannetje staan. Zij won maar liefst 6 matchen in de provinciale reeks tegen mannen en verloor er 9. 

We bedanken ook Yves voor zijn prestaties in de competitie. Hij heeft besloten om nog enkel recreatief te spelen en wensen hem nog veel squash plezier!

Bij de Dames is Valerie de eerste vrouw van SCR die C3 werd. Proficiat!

Jolien is de grote slokop bij de dames, zij ging maar liefst 255 punten vooruit en is dus ook bijna C3!

Ook Emma slaagde er in om met 3 gewonnen wedstrijden 130 punten te sprokkelen.

Al onze dames sluiten het seizoen met puntenwinst! Proficiat!

Ziezo, dit was de laatste keer dat we nog eens terugblikten op het afgelopen seizoen. Vanaf nu rusten we uit en bereiden we ons (mentaal) voor op volgend jaar. Het zal hier nu iets rustiger zijn maar wees gerust elk nieuwtje van club zal zijn weg vinden op onze blog. Kom dus gerust nog eens langs!

4 opmerkingen:

Bart zei

Hip Hip Hoera !!!!
Zo te zien zijn de meesten er toch flink op vooruitgegaan het voorbije seizoen... En ook de jeugd heeft het prima gedaan! Via deze toch ook even Arnaud bedanken, want hij brengt ons toch enorm veel bij! En hopelijk mag hij nog lang bij ons blijven hé ;-)

Mijn raketje hangt alvast aan de haak voor nog een flinke maand! Vanaf 6 juli pik ik de trainingen weer op, dus iedereen die zin heeft om vanaf dan mee te trainen, call me...

elien & dimi zei

Ik hoop dat ik er bij zal zijn Bart
Yves , het ga je goed!

Yves zei

Inderdaad, zoals Bartje schreef; merci voor de trainingen, Arnaud.
Maar denk niet dat je van me af bent; ik kom nog trainen, hoor!!
Groeten, Yves

Séba zei

En af en toe nog eens een matchke invallen ? ;-)