vrijdag 10 april 2009

8 mei: Feestje in zicht!!!!

Op vrijdag 8 mei spelen onze 3 herenploegen hun laatste wedstrijd en het toeval heeft er voor gezorgd dat ze alle 3 thuis spelen. Zo'n kans laten we natuurlijk niet liggen en we gaan daar een serieus feestje van maken. BG Finesse kan zich die avond verzekeren van een overstap naar 4de nationale of misschien (heel misschien...) nog meedingen voor de titel. De eerste ploeg zal zijn eerste seizoen in 2de nationale afsluiten en onze provinciale ploeg zal eveneens tevreden mogen terugblikken op een goed seizoen.

Maar! Dat is niet alles want deze keer zal een serieuze "après-squash" plaats vinden. Wouter trakteert namelijk op een vat na zijn glansrijke prestatie dit jaar tegen een A2. Redenen genoeg dus om af te zakken naar de loft. Hopelijk mogen we op een enorme opkomst rekenen en kunnen we laten zien dat SCR niet alleen kan squashen...

Afspraak op vrijdag 8 mei om 20u in de Loft!

PS: Jean rekent op zijn persoonlijke fanclub (voorlopig is dat nog maar enkel Emma maar iedereen is vrij om zich aan te sluiten natuurlijk) om hem naar de overwinning te roepen. Hoe meer zielen en hoe meer toeters hoe meer vreugde!

1 opmerking:

beele zei

Jihaaaa!! Fiestjeuh!!
Maar voor mij mag et nen pisang zijn ze!!