donderdag 15 januari 2009

Geen dagje vroeger bommels voor prov. ploegOp de vooravond van de bommelsfeesten is The Loft Lounge Café Joly er niet in geslaagd punten mee te nemen bij Bateas 4 Fortis Bank.

Met Julie Thérin op 4 begon de wedstrijd nochthans gelijkopgaand; na 4 sets stonden de bordjes met 2-2 in evenwicht. De laatste game was niet voor hartlijders en werd met 12-14 gewonnen door Adel van Bateas.
Als derde man mocht Kevin Dekeyser voor de tweede maal invallen in de provinciale ploeg; het werd net zoals bij Julie een gelijkopgaande wedstrijd. Beide spelers waren elkaar duidelijk waard, maar het was weer Bateas dat uiteindelijk aan het langste eind trok; met 3-1 won Arnold Vileyn van Kevin.
Ook in derde wedstrijd werd het 3-1 voor Bateas. Bruno speelde nochthans een sterke wedstrijd en na de eerste winstgame leek het eerste punt binnen voor Ronse. Jammer genoeg voor Ronse begon Filip Windels vanaf de tweede game beter en beter te spelen. Hij won dan ook verdiend de volgende drie games en bracht zo de stand op 3-0.
Het was dus aan Séba om de eer te redden tegen , de op papier mindere, Lesley Spiessens.
Helaas kende Séba een complete off-day, en speelde Lesley een gecontroleerde partij. Lesley haalde het vrij eenvoudig met 3-0 en zorgde zo voor de complete blammage.
Het is nu aan de derde ploeg om vrijdag tegen Wetteren revanche te nemen.

Geen opmerkingen: