maandag 8 december 2008

Knap gelijkspel in 2e divisie !!!

Afgelopen donderdag nam de 1e ploeg het op tegen Keep Fit, de 2e in de stand. Indien we onze goeie reeks wilden verder zetten, ging het zeker en vast een zware klus worden...

Pascal was in het begin nog niet goed wakker en kwam al snel 0-2 achter tegen Dominique (B3). Toch bleven we hem ervan overtuigen dat het een haalbare kaart was, want z'n tegenstander leek niet zo fit. Pascal begon in z'n kansen te geloven en met enkele goede ballen kwam hij na 11-7 en 11-9 terug tot 2-2. Toen leek de veer gebroken bij de West-Vlaming, want Pascal liep al snel 9-1 uit in de laatste set. Maar toch... Na een onwaarschijnlijke comeback stond het 10-10. Gelukkig voor ons maakte de Ronsenaar het toch af met 14-12. Het knappe 1e punt was binnen!

Enthousiast door de 1e zege, kwam Bart op het plein uit tegen Jeroen (B2). Jeroen die eigenlijk 1e man zou moeten zijn, speelde duidelijk een versnelling hoger. Hoewel Bart naar z'n mogelijkheden goed speelde, werd het een droge 0-3. Na 11-3, 11-6 en 12-10 hingen de bordjes weer in evenwicht.

Bij Gregory een beetje hetzelfde verhaal. De tegenstander was altijd dat tikkeltje beter op de momenten dat het nodig was. Tom (B2) won met 11-8, 11-3, 7-11 en 11-6 van Tantie. Zo stond Keep Fit 2-1 op voorsprong en was het aan Wouter om voor het gelijkspel te zorgen!

En dat deed hij ook... Giovanni (B1) was al stevig opgewarmd toen Wouter zich nog moest omkleden, maar het heeft hem niet bepaald geholpen. Wouter, die er duidelijk zin in had, dolde wat met z'n tegenstander en kwam nooit in gevaar. Het werd vlotjes 11-7, 11-8 en 11-6 voor de Ronsenaar.

Met veel vreugde kunnen we opnieuw schrijven dat we de positieve lijn doortrekken en beetje bij beetje de degradatiezone aan het verlaten zijn!!!

Geen opmerkingen: