donderdag 11 december 2008

Dames op bezoek bij Polé Polé de Poorteresjes.

Nadat we gisteren afspraak gegeven hadden in de loft rond 19u, hebben we Julie haar autootje vol gestouwd met spelers en (trouwe) supporters! En konden we ons richting Gent Zuid begeven.
Aan gezien de parking al volzet was, werden we netjes aan de deur afgezet en zoals het echte gentlemen betaamt, gingen Visser en Bram op zoek naar een "gepaste" parkeerplaats ;-)

Sophie's tegenstander ging iets later zijn en daarom mocht Julie als eerste haar wedstrijd starten. Zij mocht het opnemen tegen Stéphanie. Tijdens de opwarming sloegen bij Julie de zenuwen toe! Maar toch gaf ze zich niet direct gewonnen en ging ze voluit voor elke bal. Helaas voor Julie maar de overwinning ging naar Stéphanie. 11-4, 11-1, 11-1. Het eerste punt is dus voor de thuisploeg.

Ondertussen was ook Eefje aangekomen en kon Sophie alsnog aan haar match beginnen. Eerste opslag was aan Sophie en hierdoor kon ze enkele puntjes uitlopen op Eefje, maar deze herpakte zich en de 1ste set werd beslecht met 11-5. In de 2de en 3de set was het opnieuw Eefje die aan het langste eind trok. 11-3, 11-5.

Daarna mocht Isabel het opnemen tegen Leen. Geconcentreerd speelde ze de eerste set vlot door. Alhoewel ze de set overheerste, moest ze die in laatste minuten toch uit handen geven. 11-9. In de 2 de en 3de set bleef Leen op haar hoger niveau doorspelen en bezorgde zo haar ploeg de 3-0 overwinning. 11-3, 11-3.

Met deze wedstrijd zitten er al onze interclub-matchen op voor 2008. Maar in 2009 zullen wij "winnen" in onze goede voornemens opnemen, zodat we jullie nog eens positief nieuws kunnen brengen.