zondag 30 november 2008

Uitstel is geen afstel!!

Vorig zondag kregen we normaal de dames van Piramid Brugge op bezoek. Ware het niet dat de weergoden hierboven iets anders gepland hadden! Sneeuw weerhield onze tegenstanders ervan om in Ronse te geraken. 
Maar niet getreurd, vandaag werd de wedstrijd dan toch gespeeld.

Als eerste mocht Isabel ten strijde trekken tegen Ann. Opvallend relaxed speelde ze voor elk punt, maar het mocht niet zijn. 8-11 en 9-11 was de stand na 2 sets. In de derde set vond Isabel een nieuwe adem en ging ze voluit met set-winst als gevolg. 11-9. Helaas werd ze door een racketwissel van haar tegenspeler uit haar concentratie gehaald en verloor ze de 4de set. 2-11

Marie mocht het opnemen tegen Julie, onder velen gekend als het liefje van onze Guillaume Gheerolfs. Julie liet Marie de lengte en de breedte van het court zien en beheerste dan ook de volledige match. Na 3-11, 4-11 en 5-11 ging deze dan ook met de overwinning lopen.

Jolien was vastberaden om Kim te tonen wat ze allemaal in petto had. Het werd dan ook een match met sets van formaat. Jolien kon het niveau van Kim makkelijk aan en gaf dan ook geen duimbreed toe. Helaas gingen set 1 en 2 wel naar de Brugse, 13-15 en 11-13. In de 3de set toonde Jolien zich de sterkste en trok alles naar zich toe, 11-5. Op naar een vijf-setter dachten de supporters. Kim schakelde een versnelling hoger zodat Jolien enkele malen in de fout ging en de set uit handen moest geven. 8-11

De dames van Brugge konden met een 0-3 overwinning naar huis! En voor ons was het misschien een magere troost, maar we hebben alles gegeven en verloren tegen de ploeg die momenteel op de eerste plaats staat in de ranking.

En nu,..... gaan we ons focussen op onze volgende interclub.

 

2 opmerkingen:

julie zei

het liefje van guilly :p
dat weet iedereen al :)

jojotje zei

Twas idd wel spannend xD ma The Loft is ready for revange! ;p