maandag 24 maart 2008

Derde ploeg haalt maar niet zijn niveau???

Het liep terug niet van een leien dakje voor The Loft Lounge/café Joly. Het zou een makkie worden tegen The Move 2, de rode lantaarn in de 5e divisie.
Het lukte spijtig genoeg niet om meteen aan een voltallige ploeg te raken ( wat is dat toch de laatste weken?) Op de valreep is het dan toch gelukt om met 4 man naar Torhout te trekken. Dank aan de invallers!!!
Als eerste begon Yves aan zijn match. Hoewel hij héél zenuwachtig speelde haalde hij de eerste set binnen. Na wat tips van meegereisde coach Bart bego hij aan zijn andere sets. Het lukte Yves echter maar niet om de stress van zich af te zetten en op zijn normale ritme te spelen. ( anders had hij zn tegenstander zo weggeveegd...) Maar het mocht niet baten, Yves verloor met 3-1.
De tweede match nam Sam voor zijn rekening. de eerste set was één van de spannendste reeds gespeeld in 5e divisie ; Sam verloor deze helaas met 10-8. Daar Sam zijn tegenspeler met zijn postuur een groot deel van het court innam, vond Sam in de volgende sets niet echt zijn plaats op het court, en verloor zo ook de volgende 2 sets....
De derde wedstrijd stond Frank paraat. Altijd bereid om ons uit de nood te helpen! Frank speelde een sterke wedstrijd en speelde het spel goed mee. Helaas stond zijn tegenstander er meer op de beslissende momenten en won toch de wedstrijd.
Als laatste speelde Dimi in de hoop toch een punt mee te pakken naar Ronse. ( En bij een overwinning D2 te worden). Met coach Bart die een oogje in het zeil hield , dank daarvoor, won Dimi de wedstrijd makkelijk met 0-3.
Zo trok Ronse ietwat teneergeslagen terug richting The Loft. Gelukkig zaten daar de aprés-squashers van de 2e ploeg...

3 opmerkingen:

Jean zei

In 4de is het net iets makkelijker om tegen de rode lantaarn te winnen...

elien & dimi zei

hahahaha, da's een goeie!!
We zien wel op de derby volgend jaar...

Séba zei

En dan speelt gij ook al weer in welke ploeg ???? ;-)